Wednesday, 19 August 2015

Blackberry Tart



Ingredients
    For the Crust:
  • 2 cups almond flour
  • 2 tablespoons coconut flour
  • 1/2 teaspoon Celtic sea salt
  • 1/2 teaspoon unflavored, grass-fed gelatin ( I skipped it )
  • 2 tablespoons coconut sugar
  • 1 large egg yolk
  • 8 tablespoons unsalted butter ( softened ) 

    also check out this crust recipe

     filling
    fruit- berries lightly sweetened
    topping
    a few egg whites, whisked and lightly sweetened, with a little cream of tartar added







   Polish_pls


skladniki
    na spod
  • 2 szkl maki migdalowej
  • 2 lyzki maki kokosowej
  • 1/2  lyzeczki soli celtyckiej
  • 1/2 lyzeczki zelatyny (eko)- nie mam pojecia po co wiec pominelam
  • 2 lyzki cukru kokosowego
  • 1 duze zoltko
  • 8 lyzek niesolonego masla

     

     
  • na gore
    owoce, najlepiej jagodowe, lekko poslodzone, w ilosciach konkretnych :) - tu jezyny
  • pianka- kilka zoltek ubitych, lekko poslodzonych np ksylitolem i odrobina kwasu winnego (  cream of tartar)







No comments:

Post a Comment