Sunday, 2 March 2014

No-Bake Coconut Delights

No-Bake Coconut Delights 





No Bake Coconut Delights

Makes approximately 25
Ingredients
3 cups unsweetened, shredded coconut
6 Tablespoons coconut oil
1/2 cup natural sweetener ( I used about 2 tbsp xylitol)
pinch of salt ( Himalayan)
coconut extract/ peppermint extract

Optional Toppings:
  raw cacao liquor melted, for drizzle, coconut shreds, finely chopped nuts, etc.
Method
1.  Put all ingredients in a food processor or blender.
2.  Combine until the mixture is blended and sticks together. 
3.  Remove the mixture from the blender / food processor and form into desired shape. 


4.  Decorate with shredded coconut, cocoa or carob powder, crushed nuts, or melted chocolate
Or leave them plain.  5.  Leave to firm up on a plate.  They will firm up at room temperature. Or place in the fridge



 Polish_please

 3 szkl nieslodzonych wiorkow kokosowych
6 lyzek oleju kokosowego
1-2 lyzki niepasteryzowanego miodu
( ew dowolny slodzik naturalny w dowolnej ilosci zaleznie od upodoban)
 szczypta soli himalajskiej
dodatkowo: ekstrakt kokosowy/ mietowy

 Opcjonalnie: surowa masa czekoladowa 100% - stopiona w goracej kapieli
wiorki, siekane orzechy do dekoracji

 Wszystkie skladniki wrzucic do miski i zmiksowac do calkowitego polaczenia i az masa bedzie sie kleila.
Formowac kulki lub inne ksztalty
 Jesli polewamy czekolada, warto najpierw wstawic do zamrazarki na min pol godziny.

No comments:

Post a Comment