this time baked in pear shaped mini squashes topped with cheddar cheese
all the usual ingredients for chili con carne minus beans
Ingredients
2 tablespoons coconut oil or dripping
1 green bell pepper, large diced
1 red bell pepper, large diced
1/2 cup red onion, large diced
2 kg minced beef
1 tsp chili powder
3 tablespoons ground cumin
2 cloves garlic, minced
1/4 teaspoon cayenne pepper
2 teaspoons Himalayan salt
1 teaspoon ground black pepper
1/2 teaspoon garlic powder
3 Roma tomatoes, diced
2 tablespoons chopped fresh coriander leaves
grated cheddar cheese
2 tablespoons coconut oil or dripping
1 green bell pepper, large diced
1 red bell pepper, large diced
1/2 cup red onion, large diced
2 kg minced beef
1 tsp chili powder
3 tablespoons ground cumin
2 cloves garlic, minced
1/4 teaspoon cayenne pepper
2 teaspoons Himalayan salt
1 teaspoon ground black pepper
1/2 teaspoon garlic powder
3 Roma tomatoes, diced
2 tablespoons chopped fresh coriander leaves
grated cheddar cheese
Directions
Heat oil in a large frying pan over medium-high heat. Add peppers and onions and cook until slightly tender. Add the ground beef and spices and cook until browned . Add the diced tomatoesand simmer for about 10 minutes, stirring occasionally.
To serve, garnish chili with cilantro. If desired, top with shredded Cheddar, sour cream, and sliced scallion tops.
Served in roasted pear shaped squashes
Polish_pls
Skladniki
2 lyzki oleju kokosowego lub smalcu wolowego/innego
1 zielona papryka pokrojona w kostke
1 czerwona papryka jw
1/2 szkl pokrojonej w kostke cebuli
2 kg mielonej wolowiny
1 lyzeczka chilli ( wiecej zaleznie od mocy )
3 lyzeczki mielonego kminy rzymskiego
2 zabki czosnku rozgniecione
1/4 lyzeczki cayenne
2 lyzeczki soli himalajskiej
1 lyzeczka grubo zmielonego pieprzu
1/2 lyzeczki czosnku w proszku
3 pomidory Roma pokrojone w kostke
2 lyzki kolendry drobno posiekanej
starty cheddar / kwasna smietana
Sposob przygotowania
podgrzac tluszcz na duzej patelni na srednim ogniu.
dodac pokrojona papryke i cebule, zrumienic.
Dodac mielona wolowine + przyprawy i podsmazyc do zrumienienia.
Na koniec dodac pokrojone pomidory i dusic przez ok 10 min mieszajac od czasu do czasu.
Podawac posypane posiekana kolendra lub z dodatkiem tartego sera/kwasnej smietany
Heat oil in a large frying pan over medium-high heat. Add peppers and onions and cook until slightly tender. Add the ground beef and spices and cook until browned . Add the diced tomatoesand simmer for about 10 minutes, stirring occasionally.
To serve, garnish chili with cilantro. If desired, top with shredded Cheddar, sour cream, and sliced scallion tops.
Served in roasted pear shaped squashes
Polish_pls
Skladniki
2 lyzki oleju kokosowego lub smalcu wolowego/innego
1 zielona papryka pokrojona w kostke
1 czerwona papryka jw
1/2 szkl pokrojonej w kostke cebuli
2 kg mielonej wolowiny
1 lyzeczka chilli ( wiecej zaleznie od mocy )
3 lyzeczki mielonego kminy rzymskiego
2 zabki czosnku rozgniecione
1/4 lyzeczki cayenne
2 lyzeczki soli himalajskiej
1 lyzeczka grubo zmielonego pieprzu
1/2 lyzeczki czosnku w proszku
3 pomidory Roma pokrojone w kostke
2 lyzki kolendry drobno posiekanej
starty cheddar / kwasna smietana
Sposob przygotowania
podgrzac tluszcz na duzej patelni na srednim ogniu.
dodac pokrojona papryke i cebule, zrumienic.
Dodac mielona wolowine + przyprawy i podsmazyc do zrumienienia.
Na koniec dodac pokrojone pomidory i dusic przez ok 10 min mieszajac od czasu do czasu.
Podawac posypane posiekana kolendra lub z dodatkiem tartego sera/kwasnej smietany
No comments:
Post a Comment