Monday, 27 October 2014

Pumpkin bread ` biscotti `

  Using this pumpkin bread recipe


 3 cups almond flour
1/2 tsp salt
1 tsp soda
2 tsp cinnamon
1 tsp nutmeg
1 tsp ginger
1/4 tsp cloves
1/4 cup coconut oil
2 tbsp xylitol
6 eggs
2 cups pumpkin putree
roasted walnuts ( 1 cup)- optional


 Preheat oven to 180 C
 Mix almond flour , baking soda, salt, spices. Mix but
ter/coconut oil, sweetener, eggs, pumpkin puree until smooth. Stir wet ingredients into dry.
 Pour into a greased bread pan. Bake 60-70 minutes or until a tooth pick comes dry. Top with glaze or pecan butter

 Or slice and toast well in the oven. Enjoy with real butter ( organic, from grass pastured livestock )












 Polish_pls
  Using this pumpkin bread recipe


 3 szkl mielonych migdalow (  szkl=250 ml)
1/2 lyzeczki soli
1 lyzeczka sody
2 lyz. cynamonu ( najlepiej cejlonski )
1 lyz galki
1 lyz imbiru
1/4 lyz gozdzikow
1/4 szkl oleju kokosowego stopionego
2 lyzki ksylitolu/cukru kokosowego nierafinowanego/ innego zdrowego
6 jaj
2szkl puree z pieczonej dyni
zrumienione orzechy wloskie ( 1 szkl)- opcjonalnie


Nagrzac piekarnik do 180 st
 Przygotowac keksowke- wysmarowac tluszczem w razie potrzeby
 Wymieszac sypkie skladniki: mielone migdaly, przyprawy, sol, sode.
Polaczyc mokre skladniki plus cukier
Dodac mokre skladniki do suchych u wymieszac do polaczenia.
 Przelac do przygotowanej keksowki i wstawic do nagrzanego piekarnika.
 Piec ok.60-70 minutes sprawdzajac patyczkiem.
Po wystygnieciu polukrowac lub posmarowac maslem pekanowym.


Ew. pokroic na kromki i stostowac w piekarniku.
 Podawac z prawdziwym maslem dobrej jakosci od wybieganych krow :)






















No comments:

Post a Comment