Tuesday, 1 May 2012

What Can You Do With Peanut Flour?

                                                   What Can You Do With Peanut Flour?



Gluten-free bakers, low carb cooks, and fitness bloggers are all atwitter about peanut flour. What's the deal?
Peanut flour is made by taking roasted peanuts, grinding them into a paste (like peanut butter but without the added salt, sugar, or any added oils) and then pressing out the oil. 

                                                                        read more
Source: Serious Eats courtsy of Peanut Butter and Co



                                                                         Polish_pls


                                                           Slow kilka o mace arachidowej
  Wlasciwosci:
 bezglutenowa, o wysokiej zawartosci bialka, niskim IG,  niskotluszczowa, bogata w blonnik, cenne zrodlo wielu mineralow i substancji odzywczych
 Maka wytwarzana poprzez zmielenie na jednolita mase pieczonych orzechow arachidowych/ziemnych i udtluszczenie
  Zastosowanie:
-smoothies
  (+siemie lniane, platki owsiane, owoce, serwatka itd)
-wypieki slodkie i wytrawne- substytut maki pszennej
- naturalny zagestnik sosow, gulaszy


No comments:

Post a Comment