Gluten-free bakers, low carb cooks, and fitness bloggers are all atwitter about peanut flour. What's the deal?
Peanut flour is made by taking roasted peanuts, grinding them into a paste (like peanut butter but without the added salt, sugar, or any added oils) and then pressing out the oil.
read more
Source: Serious Eats courtsy of Peanut Butter and Co |
Polish_pls
Slow kilka o mace arachidowej
Wlasciwosci:
bezglutenowa, o wysokiej zawartosci bialka, niskim IG, niskotluszczowa, bogata w blonnik, cenne zrodlo wielu mineralow i substancji odzywczych
Maka wytwarzana poprzez zmielenie na jednolita mase pieczonych orzechow arachidowych/ziemnych i udtluszczenie
Zastosowanie:
-smoothies
(+siemie lniane, platki owsiane, owoce, serwatka itd)
-wypieki slodkie i wytrawne- substytut maki pszennej
- naturalny zagestnik sosow, gulaszy
No comments:
Post a Comment